FIRA+B%21+A+IB3+R%C3%80DIO%3A+programaci%C3%B3+especial+i+nova+emissi%C3%B3+de+Tea3

IB3 Ràdio informa

FIRA B! A IB3 RÀDIO: programació especial i nova emissió de Tea3

IB3 Ràdio vol donar veu a la cinquena edició de la Fira B!, el mercat professional de música i arts escèniques de les Illes Balears que arriba a Palma entre el 3 i el 6 d’octubre. L’objectiu és el de donar a conèixer les darreres i més representatives creacions dels artistes de les Illes Balears.Per tant, un espai de trobada entre artistes i programadors amb tres eixos: conferències, speedmeetings i presenciar les actuacions per a la seva possible contractació.

IB3 Ràdio ha preparat una programació especial per fer d’altaveu d’aquesta proposta i, a més, s’hi afegeix amb una proposta radiofònica específica: l’emisisó de Paparazzi, una obra inspirada en “La guerra dels mons” d’Orson Welles.

El dijous 3 d’octubre a les 12.00 h, l’edició de Al Dia Mallorca es farà en directe des del Caixafòrum, l’espai on es fan les jornades professionals.

El programa Els Entusiastes, el dijous i el divendres, a partir de les 17 h  farà connexions especials amb alguns protagonistes de la Fira B!.

A més a més, cal destacar l’emissió de l’obra Paparazzi, una de les activitats de la Fira B. IB3 Ràdio oferirà aquesta peça en directe des de Ca’n Balaguer a les 19.00 h del capvespre. Tindrà una durada d’una hora aproximadament. Inspirats en la performance radiofònica que va realitzar el 1938 Orson Wells amb la novel·la ‘La guerra dels mons’, aquest col·lectiu artístic dirigit per Sergio Gilabert, exalumne del Postgrau de FiraTàrrega, estructura una acció que uneix una narració radiofònica (92.3 FM) en sincronia amb un recorregut per la trama urbana. Diversos escenaris diferents on es plantegen dramatúrgies al voltant d’allò urbà, la ràdio i la col·lectivitat. Una experiència lúdica i participativa, a cavall de la ficció i la realitat, que ens interpel·la com a ciutadans i com a espectadors actius.

Podeu seguir aquesta programació sintonitzant IB3 Ràdio i també en directe des del web https://ib3.org/directe?c=radio