Programaci%C3%B3+especial+de+Setmana+Santa+a+IB3

EPRTVIB informa

Programació especial de Setmana Santa a IB3

Retransmissió de la processó del Crist de la Sang el Dijous Sant

Divendres Sant, retransmissió de la processó del Sant Enterrament

IB3 Televisió oferirà la missa de Pasqua de diumenge 31 de març

 

IB3 ha preparat tota una programació especial amb motiu de les celebracions de Setmana Santa. A banda de la cobertura habitual que faran els serveis informatius dels principals actes i celebracions religioses de totes les illes, l’ens públic oferirà alguns dels esdeveniments religiosos que més devoció i major seguiment generen.

Dijous Sant, dia 28 de març, a partir de les 18.40 h, IB3 retransmetrà la processó del Crist de la Sang, una de les figures més venerades de Mallorca i una de les processons que més públic congrega. La retransmissió oferirà la sortida de totes les confraries i els passos que hi prenen part des de la parròquia de l’Anunciació, a la Misericòrdia, fins a la Seu.

Per donar cobertura a l’esdeveniment IB3 desplega un equip humà de devers mig centenar de professionals entre periodistes, productors, càmeres, realitzadors i tècnics. La unitat mòbil instal·lada a la plaça de Santa Magdalena 6 càmeres fixes, una càmera autònoma i una steadicam amb motxilles 5G, per poder fer el seguiment de tot el recorregut del Crist de la Sang fins a la Catedral. A més, a l’interior de la Seu hi haurà un control de realització amb 5 càmeres per captar totes les arribades.

Enguany, a més, hi haurà dos drons sobrevolant la zona de la Misericòrdia i de la Seu per captar imatges aèries tant de les sortides com de les arribades. També es manté, com els darrers anys, la cablecam per oferir una visió en continu moviment dels passos i confrares en tot el recorregut de la Costa de la Sang.

La processó, a banda de l’emissió per TDT, es podrà seguir també en línia, per streaming, a través del web d’IB3.

La narració de la processó del Crist de la Sang anirà a càrrec de la periodista d’IB3 Àngela Alfaro acompanyada del periodista i director de COPE Balears Xavier Bonet i d’alguns membres de les diferents confraries de Palma.

Divendres Sant, dia 29 de març, a partir de les 18.50 h, s’oferirà la processó del Sant Enterrament que surt des de l’església de Sant Francesc i finalitza a l’església dels Socors, a Palma.

El dispositiu tècnic que farà possible aquesta retransmissió també està format per mig centenar de professionals que tindran el seu punt neuràlgic a la plaça de Santa Eulàlia, on estarà ubicada la unitat mòbil. Amb un total de 6 càmeres i un dron oferiran el seguiment dels diferents passos i confraries fins a l’església dels Socors on hi haurà un control de realització amb altres 3 càmeres fixes.

Aquesta retransmissió també anirà a càrrec de la periodista d’IB3 Àngela Alfaro i el periodista i director de COPE Balears, Xavier Bonet.

La programació especial de Setmana Santa acabarà diumenge dia 31 de març amb la retransmissió de la Missa de Pasqua des de la Seu de Mallorca a partir de les 10.15 h, amb la narració de Xavier Bonet.