PROGRAMACIÓ ESPECIAL
IB3 Ràdio, en directe des de Sant Llorenç, un mes després de les inundacions

Divendres a les 07.00

IB3 Ràdio, en directe des de Sant Llorenç, un mes després de les inundacions

Aquest divendres es compleix un mes de la tràgica torrentada que va afectar el Llevant de Mallorca, i que va causar la mort a 13 persones i  greus danys a diverses poblacions, especialment a Sant Llorenç des Cardassar.

Un mes després, la vida segueix i IB3 Ràdio es desplaça fins a aquesta localitat per saber com és la vida dels habitants de la comarca. Estarem en directe des de les 07 hores del matí, i fins a les 20 hores. Tota la nostra programació s’emetrà des de Sant Llorenç, tant els informatius del matí i migdia, com els diferents programes: Al dia, Esports 3, Multiplex i Vitamina 3.

Farem connexions des de diferents punts de la població, però també des d’altres zones afectades per les inundacions. A més, xerrarem amb diferents habitants i testimonis de la tragèdia i farem un seguiment als actes organitzats per l’Ajuntament de Sant Llorenç des Cardassar. També participarà en directe a l’informatiu migdia, el regidor de participació ciutadana de Capdepera,  Pere Terrassa.

Segueix l’etiqueta #SolidaritatLlevantIB3 a través de les nostres xarxes socials i envia’ns els teus comentaris.

IB3 Ràdio es pot sintonitzar als dials: 106.8 (Mallorca), 88.6 (Menorca), 93.7 (Eivissa i Formentera), 89.2 (Alcúdia, Andratx i Sóller), 92.7 (Calvià), 96.4 (Capdepera), 101.1 (Pollença) i 102.3 (Sant Josep).