Programaci%C3%B3+Especial+Nit+electoral+a+IB3

EPRTVIB informa

Programació Especial Nit electoral a IB3

IB3 ofereix una programació especial el proper diumenge, 9 de juny, amb motiu de les eleccions al Parlament Europeu. A partir de les 22 hores, es podrà seguir a través de la televisió, la ràdio i les plataformes digitals.

IB3 Televisió emetrà la nit electoral en un programa especial que començarà a les 23.15 hores. Presentat per la directora de Continguts Informatius d’IB3, Sílvia Pol, i la Cap de Política dels Serveis Informatius, Martina Ramis, l’Especial Nit electoral informarà dels resultats dels comicis al Parlament Europeu i comptarà amb 8 punts de directe a les seus dels partits illencs que concorren a les eleccions europees, a més de connexions amb els epicentres informatius de Madrid i la resta de la península.

Pel que fa a la IB3 Ràdio, el seguiment de la nit electoral començarà a les 22 hores amb un programa conduït per les periodistes Maria Antònia Suau i Aina Sureda, amb l’edició de Sara Casas. Un equip de redactors connectaran des de les seus dels principals partits de les Illes amb candidatures a les eleccions europees i també hi haurà directes amb les diferents seus dels partits nacionals. L’especial comptarà amb una taula d’anàlisi amb dos experts en política, relacions internacionals i institucions europees: el politòleg Llorenç Soler, cofundador i membre de Passes Perdudes, i Joan David Janer, professor de Dret Públic, Dret Internacional Públic i Relacions Internacionals per la UIB.

Tota la programació especial també es podrà consumir a través de les plataformes digitals: a través del web d’IB3 i les xarxes socials de l’ens.

D’aquesta manera la Radiotelevisió pública ofereix una cobertura completa d’una nit electoral decisiva per al futur de les institucions europees, garantint als seus espectadors, oients i usuaris una informació immediata dels esdeveniments i resultats de la jornada electoral.

#EleccionsEuropeesIB3