IB3 celebra el Dia Internacional del col·lectiu LGBT+ amb una programació especial

Tant a ràdio com a televisió es farà una programació en hora punta sobre aquesta temàtica.

El divendres 28 de juny, amb motiu del Dia Internacional de l’Orgull LGBT+, IB3 ha programat diferents continguts, tant a ràdio com a televisió. El programa setmanal ‘Fons d’Armari’ d’IB3 Ràdio farà una edició especial des del vestíbul de l’Ajuntament de Palma, mentre que a televisió s’emetrà en horari de màxima audiència la minisèrie ‘Butterfly’ i el documental ‘Samantha Hudson’.

El programa ‘Fons d’Armari’, de temàtica LGBT+, farà un especial el divendres des de les 19.30 hores fins a les 21 hores.  El programa, que es farà des del vestíbul de Cort,  constarà de diferents entrevistes. Entre els entrevistats hi haurà José Hila, batle de Palma i Ricky Merino, cantant i actor. L’exconcursant d’Operación Triunfo actuarà posteriorment a la festa de l’Orgull de Palma. Al programa, presentat per Xisco Nadal, també hi assistirà Jaume Ripoll, director de l’Atlàntida Film Festival, i els nominats al premi Siurell Rosa d’enguany: el premi de l’Associació Ben Amics destaca persones, entitats i institucions que lluiten a favor dels drets del col·lectiu LGTBI.

A televisió, divendres a partir de les 22.15 hores, s’emetrà la premiada minisèrie ‘Butterfly’ i després ‘Samantha Hudson’, que va ser realitzada amb el suport d’IB3 i va ser el documental amb més èxit de l’Atlàntida Film Festival l’any 2018.

Butterfly’ narra amb sensibilitat la història d’una nina transsexual d’11 anys. Max s’identifica com una nina i vol viure la seva vida com Maxine. Els seus pares separats, Vicky i Stephen, intenten trobar la millor manera d’enfrontar aquesta situació i donar suport a aquesta enorme decisió en la vida de la seva filla. El documental, que s’emetrà després de ‘Buterffly’, tracta la vida de Samantha Hudson, el nom artístic del mallorquí Iván González, qui es va donar a conèixer amb el polèmic i viral videoclip “Maricón”. Va ser icona d’institut i ara ho és d’Instagram. Molts l’admiren; d’altres, l’odien, però no deixa a ningú indiferent. Una història de fe, sexe i ‘electro-queer’.