X

Prohens demana que Hamas deixi d’emprar els civils palestins com a escut dins el conflicte d’Israel a Gaza

Per al president de la comunitat jueva, Ari Molina, creu que "Israel té el seu dret de defensa", com també ho afirma el Tribunal de l'ONU

26/01/2024

Redacció

La presidenta del Govern, Marga Prohens, ha demanat que Hamas deixi d’emprar els civils palestins com a escut dins el conflicte d’Israel a Gaza. A més, la comunitat jueva de les Balears afirma que hi ha opinions diverses d’aquesta guerra entre els jueus de les Illes. Després de conèixer-se avui que la Cort Internacional de Justícia insta les autoritats d’Israel a impedir un genocidi a Gaza, però no un alto el foc, per al president de la comunitat jueva, Ari Molina, creu que “Israel té el seu dret de defensa”. Una defensa que també ha afirmat el Tribunal de l’ONU. “Saber que si aquesta defensa no és que pugui tornar a repetir el que va passar el 7 d’octubre és inimaginable”, diu Molina.

Unes declaracions que s’han fet durant la visita de la presidenta a la sinagoga de Mallorca. Un fet que s’emmarca dins els actes de commemoració a l’Holocaust que s’han celebrat durant la jornada d’aquest divendres, tot i que el Dia es commemora aquest dissabte 27 de gener. Prohens ha participat en l’encesa de les espelmes que marquen el principi del sàbat i ha pogut conèixer els ritus i instal·lacions de la sinagoga. Un gest de la presidenta que la comunitat jueva ha agraït.

Notícies relacionades >

26/01/2024

Comentaris:

(*) Camps obligatoris

  1. Marta Labandera González 29/01/2024

    Cínica y fascista está Prohens, crítica el hilo susto de más de cincuenta años atrás pero ni menciona las 24000 víctimas palestinas, 10000 de ellos niños y 30000 heridos del genocidio israelí. Fascista y cínica.

  2. Marta Labandera González 29/01/2024

    Cínica y fascista está Prohens, crítica el holocausto de más de cincuenta años atrás pero ni menciona las 24000 víctimas palestinas, 10000 de ellos niños y 30000 heridos del genocidio israelí. Fascista y cínica.