PULLMAN%3A+%C2%A0Cinema+en+clau+balear+coprodu%C3%AFt+per+IB3

Dissabte a les 22.00

PULLMAN:  Cinema en clau balear coproduït per IB3

Nominat tres vegades al Premi Goya, el primer llargmetratge de ficció de Toni Bestard va ser El perfecte desconegut (2012) -protagonitzat per l’actor irlandès Colm Meaney- va participar en festivals com la Seminci, Busan Film Festival, Xangai Film Festival, Palm Springs Film Festival i Galway Film Fleadh, entre d’altres.

L’any 2015 va estrenar la seva següent pel·lícula, el llargmetratge documental I Am Your Father -co-dirigit al costat de Marcos Cabotá-, que es va estrenar en Festival de Sitges i va ser nominat al Premi Goya al Millor Llargmetratge Documental, a més de distribuir-se mundialment a través de Netflix. Pullman és el seu tercer llargmetratge.

 

 

Sinopsi

A Palma (Mallorca) se situen els apartaments Pullman, antany hotel de luxe que amb els anys s’ha anat transformant en un edifici rusc on ara resideixen moltes famílies d’immigrants. Dos infants, Daren i Nadia, viuen als apartaments Pullman. Són veïns però no es parlen, ja que tots dos són de cultures molt diferents (Daren és membre d’una família d’immigrants africans, i Nadia d’una família d’Europa de l’Est).

Pullman s’emet dissabte 25 de setembre a les 22.00 h a IB3 Televisió.