PULLMAN
S’estrena en exclusiva a la televisió

Dilluns a les 22.15

La televisió pública balear ha coproduït aquest llargmetratge que s’emet per primera vegada a la televisió

La televisió pública balear enceta el mes de novembre al seu prime time d’aquest dilluns amb la gran estrena a la televisió, en exclusiva, de la darrera pel·lícula del director mallorquí Toni Bestard, Pullman.

Aquesta producció de Singular Audiovisual, Toni Bestard PC i IB3 inclou un atractiu repartiment encapçalat per Keba Diedhou, Alba Bonnim, Mónica Kowalska (Valeria, Viure sense permís, La porta oberta), Armant Buika (Des que comença el dia, ve de gust, L’or de Moscou) i Lara Martorell (Servir i protegir, Verí).

A les 22.15 hores es projectarà la que ha estat la darrera obra del mallorquí i, tot seguit, la televisió pública balear recuperarà, El perfecte desconegut, el primer film dirigit per Toni Bestard, que també és una producció de Singular Audiovisual, en coproducció amb l’empresa catalana Optim TV i IB3. Una pel·lícula, a la qual va participar el prestigiós actor irlandès Colm Meaney.

Pullman es va preestrenar a uns cinemes de Palma el passat 24 de setembre i el 75% de la recaptació d’aquesta première es dedicà a projectes socials que Càritas desenvolupa en l’àrea on es troben els apartaments Pullman, el lloc on viuen els dos petits protagonistes de la pel·lícula. Madrid i Barcelona han estat les altres dues ciutats que han fet una projecció especial d’aquest llargmetratge.

Nominat tres vegades al Premi Goya, el primer llargmetratge de ficció de Toni Bestard va ser El perfecte desconegut (2012) -protagonitzat per l’actor irlandès Colm Meaney- va participar en festivals com la Seminci, Busan Film Festival, Xangai Film Festival, Palm Springs Film Festival i Galway Film Fleadh, entre d’altres.

L’any 2015 va estrenar la seva següent pel·lícula, el llargmetratge documental I Am Your Father -co-dirigit al costat de Marcos Cabotá-, que es va estrenar en Festival de Sitges i va ser nominat al Premi Goya al Millor Llargmetratge Documental, a més de distribuir-se mundialment a través de Netflix. Pullman és el seu tercer llargmetratge.

Sinopsi

A Palma (Mallorca) se situen els apartaments Pullman, antany hotel de luxe que amb els anys s’ha anat transformant en un edifici rusc on ara resideixen moltes famílies d’immigrants. Dos infants, Daren i Nadia, viuen als apartaments Pullman. Són veïns però no es parlen, ja que tots dos són de cultures molt diferents (Daren és membre d’una família d’immigrants africans, i Nadia d’una família d’Europa de l’Est).

Pullman s’emet dilluns 2 de novembre a les 22.15 h a IB3 Televisió i tot seguit, El perfecte desconegut. Una nit de dilluns de luxe, per gaudir del cinema en clau balear.