Quique Jiménez “Torito”, conductor d’Agafa’m si pots durant el mes d’agost

03 08 2018

El carismàtic presentador, reporter i escriptor, Quique Jiménez, més conegut com a “Torito”, serà, durant el mes d’agost, el conductor del concurs diari d’IB3 Televisió, Agafa’m si pots.

L’artista ciutadellenc, que ja ha presentat i participat en anteriors programes d’IB3, com “Joc i gols”, “LALALA” i “Trolley”, agafa el relleu de Llum Barrera durant aquest agost.

Agafa’m si pots és un concurs diari de preguntes i respostes, en el qual els concursants s’enduran una bona quantitat de doblers en funció dels seus coneixements i, també, de la seva estratègia de joc. Però per damunt de tot Agafa’m si pots és un programa amb bon humor, en què no es requereixen grans coneixements per participar-hi. El que sí que és imprescindible és estar disposat a passar-ho bé.

En Torito estarà acompanyat de 6 concursants de totes les Illes que competiran durant tota la setmana per arribar a l’escala de la prova final. Allà es veuran cara a cara. Només un podrà guanyar el pot del programa.

Agafa’m si pots s’emet de dilluns a divendres a les 15.25 h. Segueix l’etiqueta #AgafamSiPotsIB3 i envia’ns els teus comentaris.