Rafel+Nadal+lidera+l%26apos%3Bestrena+perfecta+de+l%26apos%3Bequip+espanyol+a+l%26apos%3BATP+Cup

Victòria clara per 3-0 contra Geòrgia en el primer enfrontament de la fase de grups de la competició

Rafel Nadal lidera l’estrena perfecta de l’equip espanyol a l’ATP Cup

Rafel Nadal i Roberto Bautista en els dos partits individuals, i Pablo Carreño i Feliciano López en els dobles, han segellat un debut perfecte per a l’equip espanyol a la Copa ATP.

Nadal, com Espanya, ha estat superior a Geòrgia. En el seu cas, però, Basilashvili ha començat trencant-li el servei. Només ha estat un petit ensurt. El manacorí ha igualat ràpidament el partit i ha mostrat un bon joc, regalant punts al més pur estil Nadal. El primer set, llevat del començament, ha estat còmode per al mallorquí, que s’ha imposat per 6 jocs a 3.

El segon pareixia seguir el mateix camí. Amb el 2 a 2, Nadal ha romput el servei del georgià en dues ocasions. I amb el 5 a 2 i servei per al balear, semblava que el partit estava acabat. Basilashvili, però, ha aconseguit fer dos breaks seguits al número 1 del món que han allargat el duel un poc més de l’esperat.

Finalment, 7 a 5 i victòria després d’una hora i 50 minuts. Era el segon punt d’Espanya davant Geòrgia. El primer l’havia aconseguit minuts abans Roberto Bautista després d’imposar-se a Metreveli per un doble 6 a 0. I el tercer punt, el de dobles, també ha estat per als espanyols. Pablo Carreño i Feliciano López han superat Bakshi i Tsivadze per 6-3 i 6-4.

Després de la primera jornada, Espanya lidera el grup B de la Copa ATP juntament amb el Japó. El pròxim compromís per als espanyols serà dilluns contra l’Uruguai.