RAMON+LLULL%3A+Nova+s%C3%A8rie+d%26apos%3Banimaci%C3%B3+infantil

Diumenge a les 19.45

RAMON LLULL: Nova sèrie d’animació infantil

IB3 Televisió estrenarà el diumenge 1 de març, Dia de les Illes Balears, la sèrie d’animació ‘Ramon Llull’: un producte dirigit al públic infantil i adolescent que ofereix una imatge més atractiva de la figura de Ramon Llull i amb un llenguatge directe senzill i adaptat al català contemporani. La sèrie, dirigida per Juan Montes de Oca, és una producció de la Unitat d’Animació de la UIB i  IB3.

Per tal d’a propar el personatge al públic objectiu, s’ha introduït una part de ficció on un al·lot de 12 anys, Lluís, i el seu ca rater, Lluna, estableixen amistat amb Llull.  La inesgotable curiositat i dolçor del nen sobre la figura de Ramon Llull fa que, a manera d’avi amb el seu nét, li vagi explicant en cadascun de les seves trobades, com si es tractés d’un conte, tota la seva vida i èxits. La trama que s’estableix entre Llull i Lluís és viva i dinàmica i el llenguatge, que s’ha adaptat al català contemporani, permet que el públic no es perdi entre la retòrica complexa de la bibliografia lul·liana.

Ramon Llull, després de conèixer a nen Lluís, li explica la seva vida a través de petites històries. Aquestes parts tenen una estètica en 2D, amb personatges articulats molt diferents del 3D amb què està representat Llull i el seu nou amic Lluís.
La producció està prevista que es converteixi  en un llargmetratge que es podria estrenar el 2021

La història està dividida en 7 capítol d’una durada aproximada de 10 minuts. Una vegada emesos a IB3 Televisió, els capítols estaran disponibles al servei #ALaCartaIB3 i als canals de youtube d’IB3

Ramon Llull