R%C3%A8cord+del+consum+digital+d%26apos%3BIB3+durant+els+mesos+de+mar%C3%A7+i+abril

EPRTVIB informa

Rècord del consum digital d’IB3 durant els mesos de març i abril

L’actualitat informativa i la situació viscuda arran de la pandèmia per la Covid_19 han propiciat un context de creixement espectacular del consum digital d’IB3. Durant els mesos de març i abril, s’ha disparat el consum on line de les diferents plataformes d’IB3 i, en alguns casos, el creixement ha estat de fins al 100%.

Les dades d’audiència a Internet són, alhora, reflex  de l’audiència global del canal, refent durant l’estat d’alarma.

Web
Al web IB3.org han accedit cada mes gairebé mig milió d’usuaris únics a la recerca d’informació i, també, continguts a la carta. I és que IB3 ha realitzat un gran esforç per apropar a la ciutadania el minut a minut que marcava la pandèmia de la Covid-19. Per això s’han ofert més de 200 compareixences dels principals responsables de la gestió de la crisi, per transmetre dades relatives a l’estat d’alarma, a la situació dels malalts a les Balears, el transcurs de les diferents fases, així com de l’actualitat informativa de les Illes.

Aquestes compareixences s’han retransmès al canal de YouTube d’IB3 i també a través de les xarxes socials de l’ens. En aquest sentit, recordam que en l’actualitat el canal de YouTube disposa de 100.184 subscriptors.

Xarxes socials
A Twitter, durant els mesos de març i abril, s’han realitzat 4.300 publicacions que han generat 6.300.000 impressions, unes xifres prou elevades si es comparen amb la dels mesos anteriors. L’interès de l’audiència també s’ha copsat en les visites directes als perfils corporatius i informatius d’IB3 que han arribat a les 90.000 i els seguidors han augmentat fins als 70.000.

Facebook també ha compartit l’impacte de Twitter. S’han fet 1.500 publicacions que han disposat de 2.740.400 impressions i 80.000 reaccions. La xarxa social consta de 47.000 seguidors.