%E2%80%98Siau+benvingut%E2%80%99+en+format+radioteatre%2C+el+regal+de+Nadal+d%E2%80%99IB3+R%C3%A0dio

IB3 Ràdio informa

‘Siau benvingut’ en format radioteatre, el regal de Nadal d’IB3 Ràdio

‘Siau benvingut’ en format ràdio teatre, el regal de Nadal d’IB3 Ràdio

La ràdio pública dels Illes Balears, juntament amb la Direcció General de Cultura del Govern i el Teatre Principal d’Inca estrenen per primera vegada un radioteatre, que es va interpretar el passat divendres, 23 de desembre, al teatre de la ciutat del Raiguer i s’emetrà el 1 de gener a IB3 Ràdio a les 10:30 hores dins la programació especial de Nadal.

Aquest projecte combina ràdio i teatre i acosta al públic un gènere clàssic de la història de la radiodifusió. Per l’ocasió s’ha triat ‘Siau benvingut’, d’Alexandre Ballester, una obra molt avançada al seu temps i amb un estil en què podem veure influències de Beckett, Camus o Artaud. I tot això amb uns personatges costumistes i un text ràpid i molt entretingut; és a dir, perfecte per un radioteatre. L’obra, dirigida per Joan Fullana (‘Mai neva a ciutat’, ‘Sicília sense morts’) està interpretada per Agnès Llobet, Catalina Florit, Caterina Alorda, Santi Pons, Xim Vidal i Xavi Frau, tots artistes habituals als ficcions d’IB3.

‘Siau benvingut’ conta la història d’un sensesostre, vell i cansat de la vida, que entra a viure a una casa d’estiu mallorquina de gent rica i ben acomodada i un fet atzarós canviarà per complet el curs de la seva vida.