Dimecres 17 a les 23.00


RERE L’ESCUT
R.C.D Mallorca
A Rere l’escut: RCD Mallorca descobrim la versió menys coneguda del futbol i del Mallorca. Acompanyant l’equip en el tram final de la darrera temporada, no només ens endinsam en  la tasca que, de dilluns a dissabte, fan jugadors i empleats del club, sinó també en com afecta als futbolistes, en la seva vida personal, l’assumpció d’un repte que es converteix gairebé en obligació: l’ascens a Segona A.

En aquest programa aprofundim en el dia a dia dels jugadors. Així, descobrim com s’enfronten al trencament de la seva trajectòria per una lesió greu, i com viuen les seves famílies els constants canvis de domicili a causa de la seva professió.

D’altra banda, vivim com es gesta un fitxatge i estam amb els jugadors en els instants previs al començament dels partits més transcendentals. La tensió al túnel de vestidors, la decepció per no estar a l’equip titular i les sensacions i l’insomni en la nit anterior al partit formen part de Rere l’escut: RCD Mallorca.

Aquest programa agradarà tant els aficionats al futbol com aquells que mai no n’han vist un partit. És així perquè contam una història universal. La de l’esforç i la lluita de tot un grup per aconseguir un objectiu. És un relat on es demostra que la dimensió d’una entitat esportiva va molt més enllà del que passa cada diumenge.

En el primer programa de Rere l’escut: RCD Mallorca convivim amb l’equip en els dies previs al partit d’anada del playoff d’ascens a Segona A. Comprovam de primera mà com reben els jugadors l’aparellament amb el Mirandés i com prepara el cos tècnic l’eliminatòria.

En l’àmbit més personal, coneixem la gran relació de dos jugadors provinents de les categories inferiors que, al primer equip, segueixen repetint el mateix ritual que ja practicaven des de nins. D’altra banda, ens acostam al vessant més familiar de Manolo Reina i Salva Sevilla, que posen a prova les seves aptituds culinàries, mentre ens confessen les diferències en l’ambient entre un vestidor de Segona B i un altre de categories superiors.

En aquest capítol de Rere l’escut: RCD Mallorca vivim, des de primera línia, la tensió prèvia a les grans ocasions. L’insomni de la nit que precedeix el partit, els crits de motivació en el recorregut cap al camp i els nervis al túnel de vestidors ens apropen a una dimensió poc coneguda del futbol.

Rere l’escut està format per 4 capítols que s’emetran cada dimecres a les 23.00 h. 
ENS PÚBLIC DE RADIOTELEVISIÓ DE LES ILLES BALEARS

Carrer Madalena, 21
07180 Polígon industrial de Calvià
(+34) 971 139 333


AVÍS LEGAL