RERE L’ESCUT
R.C.D Mallorca

Dimecres a les 23.00

En el quart programa de Rere l’escut: RCD Mallorca ens apropam a les sensacions viscudes al partit que certifica l’ascens del Mallorca. També vivim des de dins les celebracions posteriors de l’equip; de tornada cap a l’hotel, en l’avió que el duu cap a Mallorca i en la celebració amb l’afició a Palma. Descobrim com viuen i què senten els jugadors en uns moments tan especials.

Enmig de la festa també ens endinsam en el vessant més dur del futbol. En aquest sentit, coneixem el que els components de l’equip han hagut de sacrificar en l’àmbit personal a causa de la seva professió. D’altra banda, accedim a un sector sempre envoltat de secretisme: el dels fitxatges. Som testimonis de la tasca del director esportiu, Javi Recio. D’aquesta manera, sabrem què determina que un jugador fitxi o no pel Mallorca.

D’altra banda, amb jugadors i cos tècnic coneixem aspectes fonamentals per a la consecució de l’objectiu final: l’ascens a Segona A del club.

Rere l’escut: R.C.D Mallorca’ s’emet dimecres a les 23 h a IB3 Televisió. Segueix l’etiqueta #InsideRCDMIB3 i envia’ns els teus comentaris.