RETRANSMISSIÓ
Diada de Mallorca 2019

Diumenge a les 19h

La Sala Gran del Teatre principal de Palma acollirà diumenge l’acte institucional de la Diada de Mallorca 2019 que inclourà, per primera vegada, el lliurament dels Premis Mallorca de Creació Literària i de Fotografia.

L’acte tendrà l’empremta de ‘Produccions de ferro‘, encarregada de la direcció artística de l’acte i tendrà en l’homenatge a l’escriptora i traductora Maria Antònia Salvà un dels seus fils conductors. Precisament aquest fet té l’origen en la declaració d’enguany com a Any Salvà, decretada pel Consell de Mallorca, en commemoració del 150è aniversari del naixement de la poetessa.

La periodista i escriptora Llucia Ramis i l’actriu Agnès Llobet seran les encarregades de presentar i conduir la gala de l’acte institucional del Consell de Mallorca amb motiu de la celebració de la Diada 2019.

La Diada de Mallorca se celebra el 31 de desembre en homenatge a l’entrada de Jaume I el Conqueridor a Madina Mayurqa (l’actual ciutat de Palma i capital de la Mallorca musulmana del segle XII) el darrer dia de l’any 1229.

L’acte es podrà seguir en directe a IB3 Televisió i a través d’IB3 Directe a través d’Internet.

⇒ IB3Directe