RETRANSMISSIÓ ESPORTIVA
Aquest cap de setmana, la Segona i Segona B, a IB3

EPRTVIB informa

El Castelló-Atlètic Balears es podrà veure en directe a IB3 Televisió

 

Aquest cap de setmana comença una nova temporada a la Segona Divisió B de futbol. A través d’IB3 Ràdio podràs seguir els partits entre el Castelló i l’Atlètic Balears i també el Sevilla Atlético-UD Eivissa.

Dissabte 25 d’agost, a partir de les 19.30 h, podràs seguir en directe el partit que enfrontarà el Castelló i l’Atlètic Balears, amb els comentaris de Joan Gabriel Bauza i David Gui.

Diumenge 26 d’agost, a partir de les 11.05 h, no et perdis l’enfrontament entre el Sevilla Atlético i la UD Eivissa, amb els comentaris de Raül Medrano i Tolo Ramón.

D’altra banda, arriba la segona jornada de la Segona Divisió. Dilluns 27 d’agost, a partir de les 19.05 h podràs escoltar en directe el partit entre el Rayo Majadahonda i el RCD Mallorca, amb els comentaris de Toni Fuster, Tolo Ramón i David Gui.

Finalment, també podràs seguir a través d’IB3 Televisió, el partit de Segona B entre el Castelló i l’Atlètic Balears, amb Pere Guasp com a narrador, Tomàs Gibert com a comentarista, i Marc Herrero a peu de camp.