RETRANSMISSI%C3%93+ESPORTIVA%3A+Diumenge%2C+per+IB3%2C+Llagostera+%E2%80%93+Atl%C3%A8tic+Balears

Diumenge a les 11.40

RETRANSMISSIÓ ESPORTIVA: Diumenge, per IB3, Llagostera – Atlètic Balears

Dissabte, per IB3 Ràdio: Futbol Sala Ríos Renovables Zaragoza – Palma Futsal, i Vòlei Podes i Tales Manacor – Emevé Lugo

 

Dissabte

Aquest dissabte, a partir de les 13 hores, podreu seguir el partit de futbol sala Futbol Sala Ríos Renovables Zaragoza – Palma Futsal per IB3 Ràdio amb la narració de Miki Tous i Pep Moreno, i la coordinació de Joan Gabriel Bauzá.

L’horabaixa serà el torn del vòlei, a partir de les 17 hores, amb la retransmissió del partit d’ascens a la Superlliga1 entre el Vòlei Podes i Tales Manacor i l’Emevé Lugo, amb Toni Fuster, Toni Pizà i la la coordinació de Joan Forteza.

Diumenge

Començam el programa Súper Esports a IB3 Televisió, a partir de les 11.40 hores, amb la retransmissió del partit: Llagostera – Atlètic Balears, que començarà a les 12 h amb la narració de Xavi Bravo, els comentaris de Tomàs Gibert i Marc Herrero a peu de gespa.

Àngel Aguiló s’encarregarà de la central de dades per oferir tot el que passi durant el dematí a la resta de partits dels equips balears.

Tota l’actualitat de la jornada de la Segona Divisió B conformarà Súper Diumenge, a les 19 h, presentat per Maria Mayans i amb els comentaris de Tomàs Gibert i Raúl Pareja.

Per la seva banda, a IB3 Ràdio, el programa Esports 3 – En Joc, conduït per Joan Forteza i amb els comentaris de Tolo Ramon, començarà a les 11.30 h i durarà fins a les 14.30 h. Vos oferirà els partits: Reial Mallorca – Olot, amb Toni Fuster i Miquel Àngel Tomàs;  Llagostera – Atlètic Balears, amb Joan Gabriel Bauzá, i Formentera – Sabadell, amb Raül Medrano. La producció i els marcadors, amb Marta Montoya.

Streaming

Pel que fa a les retransmissions en streaming al canal de directes de la pàgina web IB3.org/directe, diumenge a les 12 hores vos oferirem el partit: Formentera – Sabadell.

Vos convidam a interactuar amb nosaltres a les xarxes socials amb les etiquetes #SúperEsportsIB3 i #Esports3IB3.