RETRANSMISSI%C3%93+ESPORTIVA%3A+El+derbi+Penya+Esportiva+Santa+Eul%C3%A0ria+%E2%80%93+At.+Balears+i++Terol+%E2%80%93+Urbia+Volei%2C+aquest+dimecres%2C+a+IB3

Dimecres a les 11.30

RETRANSMISSIÓ ESPORTIVA: El derbi Penya Esportiva Santa Eulària – At. Balears i Terol – Urbia Volei, aquest dimecres, a IB3

Dimecres, el programa Súper Esports d’IB3 Televisió oferirà un altre derbi balear. En aquesta ocasió podreu veure el partit que disputarà la Penya Esportiva Santa Eulària contra l’At. Balears a les 12h, en directe, per IB3 Televisió, i a l’enllaç: IB3.org/directe. Xavi Bravo s’encarregarà de narrar aquest partit amb els comentaris de Tomàs Gibert i el relat de camp de Raúl Medrano. A més, a la nostra central de dades, estarem molt pendents del que passi a Son Moix amb el Mallorca – Hèrcules.

Superlliga de vòlei masculí. IB3 Televisió i IB3.org/directe també oferiran dimecres a les 18h en directe des de Terol, la final de la Supercopa de Voleibol: Terol-Urbia Volei Palma. L’equip palmesà cerca el primer títol de la temporada. El matx serà narrat per Àngel Aguiló i tendrà els comentaris de Bernat Clar. José Perelló serà al pavelló de Los Planos per viure aquest dia històric de l’esport balear.

Pel que fa a IB3 Ràdio, dimecres, el programa Esports 3, sota la conducció de Joan Forteza i els comentaris de Tolo Ramon, començarà a les 11.30 i durarà fins a les 14.30 per oferir-vos el partit: Mallorca – Hèrcules amb la narració de Toni Fuster i David Gui, i per altra banda el Penya Esportiva Santa Eulària – At Balears amb Pablo Sierra.

L’horabaixa, Esports 3 arrancarà a les 18h fins a les 20h, sota la coordinació de Sergi Requeni per oferir-vos el seguiment del València Mestalla – Formentera i també el partit de la Supercopa Volei: Teruel – Urbia Volei Palma, amb Miki Fuster i els comentaris de Toni Figuera.

Vos convidam a interactuar amb nosaltres a les xarxes socials amb les etiquetes #SúperEsportsIB3 i #Esports3IB3.