RETRANSMISSIÓ ESPORTIVA
F.C. Cartagena – UD Ibiza

Diumenge a les 11.50h

IB3 TV retransmetrà en directe, diumenge a partir de les 11.50 h, el partit de Segona B entre  F.C. Cartagena i la U.D. Ibiza, corresponent a la jornada 14.

El partit serà narrat per Raúl Medrano, amb els comentaris de Toni Torres i es disputarà a l’estadi Cartagonova.

A més, a IB3 Ràdio es retransmetrà en directe el partit de Futsala del 23 de novembre a les 20.30 h del Llevant i Palma Futsal, narrat per Miguel Àngel Tous i amb comentaris de Pep Moreno

El 24 novembre a partir de les 16.30 h es retransmetrà el partit de Segona Divisió del U.E. Cornellà i  Atlétic Balears amb la narració de  Joan Gabriel Bauzà i l’anàlisi de Miguel Àngel Tomàs. I a les 20.30 h IB3 Ràdio retransmetrà la Final de Copa Libertadores entre el River Plate i el Boca Juniors amb narració de Toni Fuster i l’anàlisi de Tolo Ramon.

Tancam el cap de setmana amb el partit del 25 de novembre a partir de les 11.00 h entre el R.C.D. Mallorca i el CD Numància narrat per Toni Fuster amb l’anàlisi de Tolo Ramon. I també es retransmetrà el partit entre F.C. Cartagena i la U.D. Ibiza, i el partit entre l’AD Son Sardina i el CF Pallejà narrat per Marta Montoya.