RETRANSMISSI%C3%93+ESPORTIVA%3A+H%C3%A8rcules+%26%238211%3B+At.+Balears%2C+per+IB3+Televisi%C3%B3+i+IB3+R%C3%A0dio

Diumenge a les 11.30

RETRANSMISSIÓ ESPORTIVA: Hèrcules – At. Balears, per IB3 Televisió i IB3 Ràdio

Al canal d’Esports de YouTube podreu veure els partits:

Saguntino – Penya Esportiva i Formentera – Lleida

Aquest diumenge, a partir de les 11.30h, l’espai Súper Esports presentat per Maria Mayans vos oferirà els minuts previs als partits que disputen els nostres equips balears a la Segona Divisió B. Pere Guasp serà l’encarregat de la central de dades, connectant amb la resta d’encontres dels equips illencs per oferir els gols i les jugades de màxim interès del: Mallorca – València Mestalla, Saguntino – Penya i Formentera – Lleida.

IB3 Televisió oferirà, a partir de les 12 hores, la retransmissió íntegra del partit que disputa l’Hèrcules – At. Balears, amb la narració de Xavi Bravo, els comentaris de Tomàs Gibert i el  text del camp de Marc Herrero des de l’estadi José Rico Pérez.

Diumenge horabaixa (16.40h), a IB3 Televisió i IB3.org/directe podreu veure la redifusió del partit:  Mallorca – València Mestalla, amb la narració d’Àngel Aguiló i els comentaris de Raül Pareja.

Tota l’actualitat de la jornada de la Segona Divisió B conformarà Súper Diumenge, el programa que emet cada diumenge IB3 Televisió a les 19.40 h. L’espai està conduït per Maria Mayans, amb els comentaris i l’anàlisi de Raül Pareja i Tomàs Gibert, i la implicació de la redacció d’Esports de totes les Illes.

Pel que fa a IB3 Ràdio, diumenge, el programa Esports 3, sota la conducció de Joan Forteza i els comentaris de Tolo Ramon, començarà a les 11.30 i durarà fins a les 14.30 per oferir-vos els partits: Reial Mallorca – Valencia Mestalla, amb Toni Fuster i David Gui; Hèrcules – Atlètic Balears amb Joan Gabriel Bauzá; Atlético Saguntino – Penya Esportiva Santa Eulària, amb Pablo Sierra, i Formentera – Lleida Esportiu, amb Raül Medrano.

Pel que fa a les transmissions en streaming al canal d’Esports de YouTube: youtube.com/esportsib3, IB3 oferirà els partits: Saguntino – Penya Esportiva i Formentera – Lleida.

Vos convidam a interactuar amb nosaltres a les xarxes socials amb les etiquetes: #SúperEsportsIB3 i #Esports3IB3.