RETRANSMISSI%C3%93+ESPORTIVA%3A+Olot+%E2%80%93+At.+Balears+i+connexions+amb+la+resta+de+partits+dels+equips+balears+de+Segona+B

Diumenge a les 11.30

RETRANSMISSIÓ ESPORTIVA: Olot – At. Balears i connexions amb la resta de partits dels equips balears de Segona B

L’espai Súper Esports d’IB3 Televisió oferirà, a partir de les 11.30 h, la retransmissió del partit Olot – At. Balears. A més, oferirà connexions amb la resta de partits: Formentera – Cornellà; Mallorca – Alcoyano i Sabadell – Penya Esportiva Santa Eulària.

La narració serà de Xavi Bravo; els comentaris, de Tomàs Gibert, i Marc Herrerro serà a peu de camp. Àngel Aguiló s’encarregarà de la central de dades per oferir tot el que passi durant el dematí als tres partits dels equips illencs.

Tota l’actualitat de la jornada de la Segona Divisió B conformarà Súper Diumenge, a les 19 h, presentat per Maria Mayans i amb els comentaris de Raúl Pareja i Tomàs Gibert.

Per la seva banda, a IB3 Ràdio, el programa Esports 3 – En Joc, conduït per Joan Forteza i amb els comentaris de Tolo Ramon, començarà a les 11.30 i durarà fins a les 14.30 h.

Vos oferirà els partits: Sabadell – Penya Esportiva Santa Eulària, seguit des de l’estudi; Formentera – Cornellà amb Pablo Sierra; Mallorca – Alcoyano, amb Toni Fuster i David Gui, i Olot – Atlètic Balears, amb Joan Gabriel Bauzá.

Pel que fa a les retransmissions en streaming al canal d’Esports de YouTube youtube.com/esportsib3, IB3 oferirà els partits: Olot – Atlètic Balears i Formentera – Cornellà.

Vos convidam a interactuar amb nosaltres a les xarxes socials amb les etiquetes #SúperEsportsIB3 i #Esports3IB3.