RETRANSMISSIÓ ESPORTIVA
U.D. Ibiza i l’UCAM Murcia

Diumenge a les 11.50h

IB3 TV retransmetrà en directe, diumenge a partir de les 11.50 h, el partit de Segona B entre la U.D. Ibiza i l’UCAM Murcia, corresponent a la jornada 15.

El partit serà narrat per Raúl Medrano, amb els comentaris de Toni Torres. L’encontre es disputarà a l’Estadi Municipal de Can Misses.

A les 12 es podrà seguir a la pàgina web (www.ib3.org/directe) el partit en reproducció en continu entre l’Atlétic Balear i l’Atlétic Llevant que es disputarà a l’estadi de Son Malferit amb la narració de Pere Guasp

A més, a IB3 Ràdio es retransmetrà dia 1 de desembre a les 20.30 h en directe el partit entre el C.F. Reus Deportiu i el R.C.D. Mallorca amb la narració de Toni Fuster i l’anàlisi de Tolo Ramon. També es retransmetrà el partit de futsala entre el Jaén Fútbol Sala i el Palma Futsal amb Miquel Àngel Tous de narrador i els comentaris de Pep Moreno.

Tancam el cap de setmana amb el partit de Segona Divisió entre l’Atlétic Balears i Atlétic Llevant el 2 de desembre a partir de les 11.30 h amb la narració de  Joan Gabriel Bauzà i l’anàlisi de Rafael Sastre. I Pep Lliteras narrarà els partits de la UD Ibiza i l’UCAM Murcia, i el de la U.D. Collerense i el F.C. Barcelona Femenino B.