RETRANSMISSIONS ESPORTIVES

Diumenge 09 a les 12.00

IB3 TV retransmetrà en directe diumenge a partir de les 11.50 h el partit de Segona B entre el Jumilla i l’Eivissa.

El partit serà narrat per Raül Medrano i comptarà amb l’anàlisi de Toni Torres.

A més, també es podrà veure en directe a través de la pàgina web d’IB3 de directes (ib3.org/directe), així com A la carta, un cop acabi el partit.

A més, dissabte també podràs seguir per streaming el partit de la Superlliga de Voleibol entre el Conecta Balear Manacor i l’Urbia Voley Palma. El podràs veure a través del nostre canal de Youtube i la web de directes (ib3.org/directe).

Mentre, IB3 Ràdio també retransmetrà els principals esdeveniments esportius del cap de setmana.

Dissabte podràs seguir, a partir de les 17.05 h, la Lliga 123 i Superlliga Voleibol, amb la retransmissió del Mallorca – Màlaga, amb Toni Fuster i Tolo Ramon, així com el partit entre el Conecta Balear Manacor i l’Urbia Voley Palma, amb les connexions de  Toni Pizà.

Diumenge partir de les 11.30 h, podràs seguir la Segona B i Segona Femenina, amb la narració dels partits entre el València Mestalla i l’At. Balears, narrat per Joan Gabriel Bauzá, el Jumilla – Eivissa, i el Collerense – Son Sardina, narrats per Marta Montoya i Miquel Àngel Tomàs.

Per acabar el cap de setmana, a partir de les 20.30 h, podràs seguir la Final Copa Libertadores entre River Plate i Boca Juniors, que es disputarà al Santiago Bernabéu. Amb la narració de Toni Fuster i l’anàlisi de Tolo Ramon.