Formentera – Atlètic Balears a IB3 TV

EPRTVIB informa

Esports 3 (IB3 Ràdio) oferirà també el Reial Mallorca – Penya Esportiva del diumenge

IB3 Televisió oferirà aquest cap de setmana en directe el derbi illenc de la Segona B entre el Formentera – Atlètic Balears, que tindrà lloc aquest diumenge a les 18h. La retransmissió començarà a les 17:45, amb narració de Maria Mayans, els comentaris d’Ibon Begoña, i el peu de camp de la mà de Raül Medrano.  El partit es podrà seguir també on line en directe a la plana web d’IB3 TV.

 

Pel que fa l’altre derbi illenc d’aquesta segona jornada, entre el Reial Mallorca i la Penya Esportiva, IB3TV no podrà oferir la retransmissió als espectadors, perquè encara es manté oberta la negociació amb el club vermell pels drets de les imatges dels partits. El desig de l’ens públic és el d’assolir un acord per tal de poder completar l’oferta de retransmissions en un any especialment atractiu pel que fa a la segona B, amb 4 representants illencs.

 

Per suposat, IB3 Ràdio sí que farà un desplegament important per a cobrir i explicar tots els detalls d’aquest partit, que començarà a les 17:30 d’aquest dissabte. Des de les 17:05, l’equip d’esports comandat per Joan Fortesa amb la narració de Toni Fuster i l’anàlisi de David Gui i Tolo Ramon contarà en directe tots els detalls d’un partit molt atractiu, que suposa el debut a Son Moix dels jugadors del Mallorca aquesta temporada en lliga regular.

 

El diumenge, des de les 17:30, Esports 3 (IB3 Ràdio) oferirà també el Formentera – Atlètic Balears. Amb la coordinació de Toni Fuster, la narració de Juan Gabriel Bauzá, i el peu de camp de Pablo Sierra. Els analistes seran Rafel Sastre i Tolo Ramon.

 

 

Vos convidam a interactuar amb nosaltres a les xarxes socials amb l’etiqueta #superesportsIB3

 

A la pàgina web IB3.org podeu veure aquests programes en directe (segons les indicacions explicades anteriorment), i també els trobareu a la nostra secció “A la carta”.