RETRANSMISSIONS+ESPORTIVES%3A+Cap+de+setmana+de+futbol+a+IB3+Televisi%C3%B3%2C+R%C3%A0dio+i+Internet

EPRTVIB informa

RETRANSMISSIONS ESPORTIVES: Cap de setmana de futbol a IB3 Televisió, Ràdio i Internet

IB3 ofereix el cap de setmana una programació en la qual el futbol serà protagonista.

IB3 Ràdio retransmetrà dijous, a partir de les 18.05 hores, el partit de Primera Divisió entre el RCD Mallorca i el CA Osasuna amb la narració de Toni Fuster i l’anàlisi de Tolo Ramon.

Divendres serà el torn del Palma Futsal. Els mallorquins juguen a Son Moix contra el Futbol Emotion Saragossa, un partit que serà oferit a les 20.30 hores a IB3 Ràdio amb la narració de Miquel Àngel Tous i els comentaris de Miquel Vidal.

El gruix de la programació arribarà diumenge amb la retransmissió de cinc partits. A les 12 hores, IB3 Televisió retransmetrà l’enfrontament entre l’Atlètic Balears i el Reial Oviedo B. A la mateixa hora, IB3 Ràdio oferirà el Valladolid – RCD Mallorca amb la narració de Toni Fuster i els comentaris de Tolo Ramon i David Gui. Durant la retransmissió d’aquest enfrontament es farà el seguiment del Juan Grande – Collerense de la Lliga Reto Iberdrola i dels partits que jugaran els equips balears de Segona B: Atlètic Balears – Reial Oviedo B, UD Eivissa – Atlètic de Madrid B i Las Palmas B – Penya Esportiva.

El partit de  l’UD Eivissa també es podrà seguir per streaming.

Esports 3 en Joc començarà diumenge a les 11.05 hores amb la prèvia de la jornada.