RETRANSMISSIONS+ESPORTIVES%3A+Cap+de+setmana+esportiu+a+IB3+R%C3%A0dio+i+Internet

Diumenge a les 15.00h

RETRANSMISSIONS ESPORTIVES: Cap de setmana esportiu a IB3 Ràdio i Internet

Aquesta cap de setmana, IB3 ofereix a les seves plataformes una programació carregada d’esports, amb les retransmissions en directe del ‘Trofeu Itegra Illes Balears’ de bàsquet i els partits de futbol dels representants balears de Segona Divisió B.

Dissabte es disputa al Palau Municipal d’Esports la primera edició del ‘Trofeu Itegra Illes Balears’ amb la participació dels quatre equips més destacats de les Illes. El Palma Air Europa i el Flanigan Calvià juguen a les 16:30 hores, mentre que el B The Travel Brand Mallorca i l’Hestia Menorca ho fan a partir de les 18:30 hores. Els dos partits es podran seguir en directe per streaming.

B The Travel Brand Mallorca – Hestia Menorca

Palma Air Europa – Flanigan Calvià

Diumenge serà el torn del futbol. IB3 Ràdio oferirà, a les 12 hores, el partit que disputaran el Rayo Majadahonda i l’Atlètic Balears, corresponent a la tercera jornada de Lliga de Segona B, i farà el minut a minut de la resta de partits que juguen els equips balears a la categoria de bronze: Penya Esportiva Santa Eulàlia – Reial Madrid Castella i San Sebastián de los Reyes – UD Eivissa. El programa Esports 3 també retransmetrà, a partir de les 11:30 hores, el partit de futbol femení que jugaran el Pozoalbense i el Collerense, corresponent a la primera jornada de la Primera Divisió B.

Pel que fa a les retransmissions per streaming, IB3 oferirà a les 12 hores el partit que disputaran la Penya Esportiva Santa Eulàlia i el Reial Madrid Castella. 

Penya Esportiva Santa Eulàlia – Reial Madrid Castella