RETRANSMISSIONS+ESPORTIVES%3A+Cap+de+setmana+esportiu+a+IB3+Televisi%C3%B3%2C+R%C3%A0dio+i+Internet

EPRTVIB informa

RETRANSMISSIONS ESPORTIVES: Cap de setmana esportiu a IB3 Televisió, Ràdio i Internet

Aquesta cap de setmana, IB3 ofereix a les seves plataformes una programació carregada d’esports.

El Palma Futsal disputa aquest dissabte a les 18 hores el segon partit de la temporada contra el Movistar Inter. L’equip d’Antonio Vadillo no va gaudir de l’estrena somiada, però ara té l’oportunitat de donar un cop a la taula guanyant l’equip que molts consideren el millor del món. IB3 retransmetrà el partit en directe a IB3 Televisió i a IB3 Ràdio. La narració anirà a càrrec de Miquel Àngel Tous.

També dissabte, a les 12 hores, es retransmetrà per streaming el partit de Segona Divisió B que jugarà l’UD Eivissa al camp del Coruxo FC.

El gruix de la programació esportiva serà diumenge amb la retransmissió de cinc partits de futbol. A les 12 hores, el programa Esports 3 d’IB3 Ràdio retransmetrà des del Coliseum Alfonso Pérez l’enfrontament de Primera Divisió entre el Getafe CF i el Reial Mallorca. La narració anirà a càrrec de Toni Fuster mentre que David Gui i Tolo Ramon oferiran l’anàlisi del partit. També es durà a terme el seguiment dels partits que juguen la resta dels equips balears.

A la mateixa hora, IB3 Televisió oferirà en directe el partit de Segona Divisió B entre el Pontevedra CF i l’Atlètic Balears.

Pel que fa al futbol femení, IB3 Ràdio oferirà a les 12 hores, sota la narració de Marta Montoya, el partit de la Lliga Reto Iberdrola que jugaran el Collerense i el Granada.

El partit de l’altre representant balear, el líder Penya Esportiva Santa Eulària, serà oferit per streaming a partir de les 11:30 hores. Els de Raúl Casañ juguen a casa contra el Celta de Vigo B. Per acabar, a les 12 hores, IB3 oferirà per Internet l’enfrontament que disputaran l’Atlético Villacarlos i el FC Barcelona a la Divisió d’Honor Juvenil.

Streamings

Coruxo FC – UD Eivissa

Penya Esportiva – Celta de Vigo B

At. Villacarlos – FC Barcelona