RETRANSMISSIONS+ESPORTIVES%3A+Derbi+balear+de+v%C3%B2lei+i+futbol

EPRTVIB informa

RETRANSMISSIONS ESPORTIVES: Derbi balear de vòlei i futbol

IB3 comença l’any 2020 amb un cap de setmana carregat de retransmissions esportives.

IB3 Ràdio oferirà divendres el partit Llevant – Palma Futsal corresponent a la jornada 16 de la Lliga Nacional de Futbol Sala. La retransmissió començarà a les 20.30 hores amb la narració de Miquel Àngel Tous i l’anàlisi de Pep Moreno.

El vòlei serà protagonista amb la retransmissió aquest dissabte a IB3 Ràdio del derbi balear de la Superlliga que jugaran l’Urbia Vòlei Palma i el ConectaBalear Manacor a Son Moix. La retransmissió començarà a les 19 hores amb la narració de Toni Pizà i els comentaris de Cinzia Fenech.

El gruix de la programació esportiva arribarà diumenge migdia amb la retransmissió de quatre partits de futbol. IB3 Televisió oferirà, a partir de les 11.20 h, el derbi balear de Segona B que jugaran l’Atlètic Balears i la Penya Esportiva a l’Estadi Balear. El partit de l’altre representant balear a la categoria, l’UD Eivissa – Langreo, es podrà seguir per reproducció en continu a la plataforma #IB3Directe a les 12 hores.

Per la seva banda, IB3 Ràdio retransmetrà a les 12 del migdia el partit de Primera Divisió Granada CF – RCD Mallorca amb la narració de Toni Fuster i els comentaris de Tolo Ramon i David Gui, així com l’UD Collerense – València B de la Lliga Reto Iberdola, i oferirà també el seguiment dels partit de Segona B.

IB3 Ràdio online

IB3 TV online

UD Eivissa – Langreo