RETRANSMISSIONS+ESPORTIVES%3A+Diumenge%2C+a+IB3%2C++Ontinyent+%E2%80%93+Penya+Esportiva

RETRANSMISSIONS ESPORTIVES
Diumenge, a IB3, Ontinyent – Penya Esportiva

Diumenge a les 11.20

Dissabte, a IB3 Ràdio: O Parrulo – Palma Futsal

 

Dissabte

Aquest dissabte, a partir de les 20 hores, tenim partit de futbol sala: O Parrulo – Palma Futsal, amb Miki Tous. Un partit que podreu seguir per IB3 Ràdio i IB3.org/directe.

Diumenge

L’espai Súper Esports d’IB3 Televisió començarà aquesta setmana a les 11.20h amb la retransmissió del partit Ontinyent Penya Esportiva. La narració serà de Xavi Bravo; els comentaris, de Tomàs Gibert, i Pere Guasp serà a peu de camp. Àngel Aguiló s’encarregarà de la central de dades per oferir tot el que passi durant el dematí als tres partits dels equips balears.

Tota l’actualitat de la jornada de la Segona Divisió B conformarà Súper Diumenge, a les 19 h, presentat per Maria Mayans i amb els comentaris de Raúl Pareja i Tomàs Gibert.

Per la seva banda, a IB3 Ràdio, el programa Esports 3 – En Joc, conduït per Joan Forteza i amb els comentaris de Tolo Ramon i Marta Montoya a la producció, començarà a les 11.05 h i durarà fins a les 14.30 h.

Vos oferirà els partits: Ontinyent – Penya Esportiva, Formentera – Elx, At Saguntino – Atlètic Balears i Reial Mallorca – Lleida. L’equip de narració i comentaristes estarà format per Toni Fuster, Joan Gabriel Bauzá, David Gui i Pablo Sierra.

Streamings

Pel que fa a les retransmissions en streaming al canal de directes de la pàgina web IB3.org/directe, diumenge a les 11.30h hores vos oferirem el partit: Formentera – Elx  i a les 12 hores el partit de futbol: At Saguntino – Atlètic Balears.

Vos convidam a interactuar amb nosaltres a les xarxes socials amb les etiquetes #SúperEsportsIB3 i #Esports3IB3.