RETRANSMISSIONS+ESPORTIVES%3A+El+derbi+balear+de+Segona+B%2C+diumenge+a+IB3

EPRTVIB informa

RETRANSMISSIONS ESPORTIVES: El derbi balear de Segona B, diumenge a IB3

Aquest dissabte, a les 21 hores, IB3 Ràdio retransmetrà en directe el partit de Primera Divisió entre el RCD Mallorca i el Reial Madrid. La narració anirà a càrrec de Toni Fuster mentre que Tolo Ramon farà l’anàlisi. El programa Esports 3 en joc començarà a les 20:05 hores amb la prèvia d’aquest partit.

El gruix de la programació arribarà diumenge migdia amb la retransmissió en directe de quatre enfrontaments. El primer serà el partit de la Lliga Reto Iberdrola que jugaran el Llevant i el Collerense a les 11:30 hores. L’enfrontament serà narrat per Marta Montoya a IB3 Ràdio.

Just després, a les 12 hores, l’Eivissa, segon classificat, i l’Atlètic Balears, primer classificat, jugaran el derbi balear de Segona Divisió B amb les càmeres d’IB3 Televisió com a testimoni. El partit, que decidirà qui és el nou líder del grup primer, també es podrà seguir per IB3 Ràdio, amb la narració de Xisco Díaz i l’anàlisi de Marcos Contreras. A la mateixa hora, el programa Esports 3 en joc oferirà el minut a minut de l’Inter de MadridPenya Esportiva.

Per acabar, a les 12:30 hores serà el torn del futbol sala amb la retransmissió a IB3 Ràdio del partit de la LNFS que jugaran el FC Barcelona i el Palma Futsal. L’enfrontament serà narrat per Miquel Àngel Tous amb els comentaris de Pep Moreno.