RETRANSMISSIONS ESPORTIVES
Formentera – Badalona, diumenge a IB3

EPRTVIB informa

Dissabte horabaixa, també per streaming, la final de Copa Regional a Menorca: Unión Deportiva Mahón – Penya Ciutadella

Aquest diumenge, l’espai Súper Esports començarà a les 11.30 h amb la prèvia dels partits dels quatre equips balears a la jornada 17 del grup tercer de la Segona Divisió B.

Després de la brillant classificació del Formentera per vuitens de final de la Copa del Rei, aquest diumenge, IB3 Televisió ofereix el Formentera-Badalona des de l’estadi municipal de Sant Francesc. També podreu seguir l’emissió de Súper Esports per IB3 Global.

La narració, a càrrec de Xavi Bravo, comentaris d’Ibon Begoña i del camp d’Albert Martínez. Maria Mayans s’encarregarà de la central de dades per oferir tot el que passi durant el dematí als tres partits dels equips illencs: Mallorca-Sabadell, Alcoyano-Balears i Cornellà Penya.

A més, IB3 redifondrà íntegre el partit entre el Mallorca i el Sabadell, l’horabaixa, a les 17.45h, amb la narració d’Àngel Aguiló i els comentaris de Raül Pareja.

Tota l’actualitat de la jornada de la Segona Divisió B conformarà Súper Diumenge, el programa que emet cada diumenge IB3 Televisió a les 19.40 h. L’espai està conduït per Maria Mayans, amb els comentaris i l’anàlisi de Raül Pareja i Tomàs Gibert, i la implicació de la redacció d’Esports de totes les Illes.

Pel que fa a IB3 Ràdio, diumenge, el programa Esports 3, amb la conducció de Joan Forteza i els comentaris de Tolo Ramon, començarà a les 11.05 i durarà fins a les 14.30 h per oferir-vos els partits: Alcoyano – At Balears, amb Miki Tous; Mallorca – Sabadell amb  Toni Fuster i Miquel Àngel Tomas; Cornellà – Penya Esportiva Santa Eulària amb Joan Gabriel Bauzá, i Formentera – Badalona amb Pablo Sierra.

Pel que fa a les transmissions en streaming al canal d’Esports de YouTube: youtube.com/esportsib3 podreu seguir:

Dissabte

IB3 oferirà la final de Copa regional a Menorca, al camp de Los Pinos d’Alaior, que enfrontarà la Unión Deportiva Mahón amb el Penya Ciutadella.

Diumenge

IB3 oferirà els partits: Cornellà – Penya Esportiva i Formentera – Badalona.

Vos convidam a interactuar amb nosaltres a les xarxes socials amb l’etiqueta:#SúperEsportsIB3.