RETRANSMISSIONS ESPORTIVES
La Lliga de Segona B es decideix a IB3

EPRTVIB informa

Dissabte a IB3 Ràdio: Catgas Sta. Coloma – Palma Futsal

Diumenge, per streaming, el partit de futbol femení Seagull – Collerense

 

Dissabte

Aquest dissabte, a partir de les 16 h, podreu seguir per IB3 Ràdio, al programa Esports 3 – En Joc, la retransmissió de futbol sala Catgas Sta. Coloma – Palma Futsal amb Miquel Àngel Tous, i el partit de Segona B At. Balears – Penya Esportiva Santa Eulària amb Joan Gabriel Bauzá, Rafel Sastre i Sergi Requeni.

A IB3 Televisió i IB3.org/directe podreu seguir també el partit en HD que enfrontarà els dos equips balears: At. Balears – Penya Esportiva Santa Eulària, amb la narració de Josep Verger, els comentaris de Tomàs Gibert, i Marc Herrero a peu de camp.

Diumenge

IB3 Televisió retransmetrà a les 12 hores el partit Hèrcules – RCD Mallorca amb la narració de Xavi Bravo, els comentaris de Raúl Pareja, i amb Emma Calsina a peu de camp.

Tota l’actualitat de la jornada de la Segona Divisió B conformarà Súper Diumenge, a les 19 h, presentat per Maria Mayans i amb els comentaris de Nico López i Tomàs Gibert.

Per la seva banda, a IB3 Ràdio, el programa Esports 3 – En Joc, conduït per Joan Forteza i amb els comentaris de Tolo Ramon, començarà a les 11.30 i durarà fins a les 14.30 h.

Podreu seguir l’Hèrcules – Mallorca amb Toni Fuster, i el Formentera – València Mestalla amb Pablo Sierra.

Pel que fa a les retransmissions en streaming al canal de directes de la pàgina web IB3.org/directe, diumenge a les 12 hores vos oferirem els partits: Formentera – Mestalla  i el partit de futbol femení: Seagull – Collerense.

Vos convidam a interactuar amb nosaltres a les xarxes socials amb les etiquetes #SúperEsportsIB3 i #Esports3IB3.