RETRANSMISSIONS ESPORTIVES
RCD Mallorca, Palma Futsal, Collerense i tota la Segona B

EPRTVIB informa

IB3 ofereix aquesta setmana a les seves plataformes una programació carregada d’esport. IB3 Ràdio retransmetrà divendres el partit de la jornada 13 de la Lliga Nacional de futbol sala que jugaran el Pescados Ruben Burela i el Palma Futsal a Lugo. La retransmissió, que començarà a les 20.30 hores, tendrà la narració a càrrec de Toni Fuster i els comentaris de Pep Moreno.

El gruix de la programació arribarà diumenge amb la retransmissió de cinc partits de futbol. A les 11.30 h, IB3 Ràdio retransmetrà, amb la narració de Marta Montoya, el partit CFF Cáceres – UD Collerense de la Lliga Reto Iberdrola.

Per la seva banda, els equips balears de la Segona B jugaran els seus partits a les 12 del migdia. IB3 Televisió oferirà l’enfrontament Sporting de Gijón B – Penya Esportiva, mentre que l’Atlètic Balears – Las Rozas i l’UD Eivissa – Marino de Luanco es podran seguir per Internet a la plataforma IB3 Directe. El programa Esports 3 En Joc d’IB3 Ràdio farà el seguiment d’aquests enfrontaments.

Per acabar, a partir de les 14 hores, IB3 Ràdio retransmetrà amb la narració de Toni Fuster el partit Celta de Vigo – RCD Mallorca de Primera Divisió. 

Atlètic Balears – Las Rozas

UD Eivissa – Marino de Luanco

IB3 Ràdio online