RETRANSMISSIONS+ESPORTIVES%3A+Setmana+esportiva+a+IB3+Televisi%C3%B3%2C+R%C3%A0dio+i+Internet

EPRTVIB informa

RETRANSMISSIONS ESPORTIVES: Setmana esportiva a IB3 Televisió, Ràdio i Internet

IB3 ofereix aquesta setmana a les seves plataformes (televisió, ràdio i internet) una programació carregada d’esport.

El RCD Mallorca juga aquest dimecres contra l’Atlètic de Madrid el partit corresponent a la sisena jornada del campionat de lliga de Primera Divisió. IB3 Ràdio retransmetrà el partit a partir de les 18.05 hores amb la narració de Toni Fuster i els comentaris de Tolo Ramon.

El Palma Futsal disputa aquest divendres contra el FS Valdepeñas, a les 20.30 h, el partit corresponent a la tercera jornada de lliga. L’enfrontament es podrà seguir a IB3 Ràdio amb la narració de Miquel Àngel Tous i l’anàlisi de Miquel Vidal.

Cinc partits per diumenge

A les 11 hores, el programa Esports 3 d’IB3 Ràdio retransmetrà l’enfrontament de la lliga Reto Iberdrola que jugaran el Còrdova i el Collerense. Serà amb la narració de Marta Montoya.

Els partits dels representants balears a la Segona Divisió B es jugaran diumenge a les 12 del migdia. IB3 Televisió retransmetrà el partit Melilla – Penya Esportiva. L’enfrontament entre l’Atlètic Balears i el Coruxo es podrà seguir per streaming i també per IB3 Ràdio amb la narració de Xisco Díaz i els comentaris de Rafael Sastre. Mentre que la UD Eivissa – Racing de Ferrol s’oferirà per streaming i, juntament amb la Penya Esportiva, es farà el seguiment al programa Esports 3 d’IB3 Ràdio.

L’horabaixa serà el torn de la Primera Divisió. El RCD Mallorca juga a les 16 h contra l’Alabès. El partit es podrà seguir a IB3 Ràdio. La narració anirà a càrrec de Toni Fuster, mentre que Tolo Ramon i David Gui oferiran l’anàlisi i els comentaris. El programa Esports 3 començarà a les 15.05 h amb la prèvia del partit.