RETRANSMISSIONS+ESPORTIVES%3A+V%C3%B2lei+i+futbol+femen%C3%AD%2C+futbol+sala+i+futbol+de+Segona+B%2C+cap+de+setmana+complet%2C+a+IB3

Diumenge a les 10.50

RETRANSMISSIONS ESPORTIVES: Vòlei i futbol femení, futbol sala i futbol de Segona B, cap de setmana complet, a IB3

Dissabte

Aquest dissabte a partir de les 18.20 hores, tenim partit de vòlei femení: Arona – Avarca Ciutadella a IB3 Televisió i també per streaming a l’enllaç: IB3.org/directe. La narració serà a càrrec del company d’Esports Àngel Aguiló, amb comentaris de Bernat Clar.

A més, també us oferirem el partit de futbol sala entre el Gran Canària – Palma Futsal a partir de les 20h, amb Miki Tous i Pep Moreno. Un partit que podreu seguir per IB3 Ràdio i IB3.org/directe.

Diumenge

La programació esportiva de diumenge començarà amb la retransmissió íntegra del partit de futbol femení per streaming: Espanyol – Collerense a les 10 hores que podreu seguir a l’enllaç: youtube.com/esportsib3.

L’espai Súper Esports d’IB3 Televisió començarà aquesta setmana a les 10.50h amb la segona part del partit de futbol femení: Espanyol – Collerense i a partir de les 12h, oferirem la retransmissió del partit Cornellà – RCD Mallorca. La narració serà de Xavi Bravo; els comentaris, de Raúl Pareja, i Emma Calsina serà al camp. A més, oferirà connexions amb la resta de partits: Penya Esportiva Santa Eulària – Badalona; Atlètic Balears – Sabadell i Ebro – Formentera. Àngel Aguiló s’encarregarà de la central de dades per oferir tot el que passi durant el dematí.

Tota l’actualitat de la jornada de la Segona Divisió B conformarà Súper Diumenge, a les 19 h, presentat per Maria Mayans i amb els comentaris de Raúl Pareja i Tomàs Gibert.

* L’emissió de Súper Diumenge al seu horari habitual dependrà de si diumenge hi ha finalista balear a la Copa del Rei de Volei. Si fos així, IB3 Televisió i IB3 Ràdio emetrien aquesta final a les 18 hores i el programa s’emetria a les 23.55 hores.

Per la seva banda, a IB3 Ràdio, el programa Esports 3 – En Joc, conduït per Joan Forteza i amb els comentaris de Tolo Ramon, començarà a les 11.30 i durarà fins a les 14.30 h.

Vos oferirà els partits: Penya Esportiva Santa Eulària – Badalona, amb Víctor Sancho; Cornellà – Mallorca amb Toni Fuster i David Gui; Atlètic Balears – Sabadell, amb Joan Gabriel Bauzá i Rafael Sastre i Ebro – Formentera, amb Xisco Díaz.

Pel que fa a les retransmissions en streaming al canal d’Esports de YouTube youtube.com/esportsib3, IB3 oferirà els partits: Atlètic Balears – Sabadell i Penya Esportiva Santa Eulària – Badalona.

Vos convidam a interactuar amb nosaltres a les xarxes socials amb les etiquetes #SúperEsportsIB3 i #Esports3IB3.