RETRANSMISSIONS%3A+L%E2%80%99At.+Balears+contra+el+l%C3%ADder%2C+en+directe+a+IB3+Televisi%C3%B3

Diumenge a les 11.30

RETRANSMISSIONS: L’At. Balears contra el líder, en directe a IB3 Televisió

Diumenge, ‘Súper Esports’ també connectarà amb els altres tres partits dels equips illencs

El programa Súper Esports d’IB3 Televisió oferirà aquest diumenge, a partir de les 11.30 hores, la retransmissió del partit que disputa l’Atlètic Balears al camp del líder, l’Elx, i també el més destacat del Reial Mallorca-Llagostera, el Formentera-Alcoià i l’Olot-Penya Esportiva. IB3 ofereix així una cobertura àmplia dels quatre partits dels equips illencs, a la cinquena jornada de la Segona Divisió B.

L’espai, conduït per Marta García, comptarà amb l’anàlisi i els comentaris de Tomàs Gibert. Xavier Bravo serà l’encarregat de narrar el partit de l’Atlètic Balears a l’estadi Martínez Valero, i Marc Herrero serà a peu de camp. Àngel Aguiló s’encarregarà de connectar durant el matí amb els altres tres partits que disputaran els equips balears de la Segona Divisió B.

Pel que fa a la ràdio, el programa Esports 3, sota la conducció de Joan Forteza i l’anàlisi de Rafael Sastre, David Gui i Tato Garcia, començarà a les 11.30 h. El Reial Mallorca-Llagostera tendrà la narració de Toni Fuster; l’Elx-At. Balears el retransmetrà Joan Gabriel Bauzá; el Formentera-Alcoià serà a càrrec de Raül Medrano, i Miquel Àngel Tous informarà de l’Olot-Penya Esportiva.

Tota l’actualitat de la jornada de la Segona Divisió B conformarà ‘Súper Diumenge’, el nou programa que emet cada diumenge IB3 TV a les 19.40 h. L’espai serà conduït per Marta García, comptarà amb els comentaris i l’anàlisi de Raül Pareja i Tomàs Gibert, i la implicació de la redacció d’Esports de totes les Illes. Just abans, IB3 TV emetrà íntegrament el partit entre el Mallorca i el Llagostera.

Pel que fa a les transmissions en streaming, IB3 oferirà el Formentera-Alcoià i l’Olot-Penya Esportiva. Vos convidam a interactuar amb nosaltres a les xarxes socials amb l’etiqueta #SúperEsportsIB3, #SúperDiumengeIB3 i #Esports3IB3.