RODOLANT
Campanet, Búger i el llogueret d’Ullaró

Diumenge a les 22.00

A Campanet amb en Rafel Gelabert, expert en temes eclesiàstics, visitarem les dues esglésies de Sant Miquel que té la població. Una al poble i l’altre als afores. Ens endinsarem dins les coves de Campanet on la compositora, cantant i violinista Marta Elka ens oferirà un íntim i estalagmític concert.

A Ullaró toparem amb na Tona Pou que ve aposta des de Palma a lloms de la seva vespa per recollir una ensaïmada al premiat forn Can Rafel a Búger. Un cop a Búger aprofitarem per conèixer el Parc de les Olors, allà n’Esteve ens xerrarà de les múltiples propietats de les plantes, i li farà  ensumar i fins i tot tastar a nen Rodo algunes d’elles.

 

El poeta Toni Gost, ens obrirà les portes de la Fundació ACA on ens recitarà alguns dels seus poemes. Na Margalida, que als 104 anys vivia al seu moli fariner a Búger , va convidar a nen Rodo a pujar al més alt de ca seva per gaudir d’unes vistes espectaculars.  Xerram en passat perquè na Margalida fa poc ens va deixar , per tal motiu li volem dedicar aquest programa.

Rodolant s’emet diumenge a les 22 hores a IB3 Televisió. Un programa que podreu seguir també a la pàgina web en directe i recuperar al servei a la carta.