Torna+Sabies+que%26%238230%3B%3F

28 09 2023

Torna Sabies que…?

Diumenge dia 1 d’octubre a les 20 hores comença la segona temporada del programa televisiu “Sabies que…?” d’IB3 i La Perifèrica produccions, conduït pel polifacètic actor Toni Pons. Nous capítols adreçats a tots els públics, curiosos i amb ganes d’aprendre d’una manera distesa però fiable. Hi haurà les habituals intervencions de personatges coneguts i, com a novetat, s’hi incorporarà la saviesa dels avis i la innocència dels infants.

L’encarregat de fer girar la ruleta és el polifacètic Toni Pons. La ruleta serà la que marcarà el tema per descobrir: geografia, història, ciències i natura, cuina, art i literatura… són alguns dels temes on la ruleta es pot aturar i descobrir fets que no ens deixaran de sorprendre.

La nova temporada inclou la participació d’avis i infants

Amb les intervencions de cares conegudes de la televisió que se sotmeten al qüestionari particular, intranscendent i divertit dels «Telesavis», cares conegudes de la cadena: Joan Martí, Xesca Cifre, Joan Florit, Caterina Adrover, Alba Brunet, Antònia Jaume, Marta Garcia, Antònia Ferrer, Lander i Santi Taura.

En aquesta temporada, un grup d’infants passen el món pel seu sedàs particular a la «Minipèdia» i, com a contrapès, els savis de la «Maxipèdia», l’aclucada d’ull de l’experiència i la perspectiva que donen els anys.

https://www.youtube.com/watch?v=4Lss7IN3Y70