SALA BIRMINGHAM
20 anys de la gran fita europea del Mallorca

Diumenge a les 21.45h

Aquest diumenge, quan es compleixen 20 anys de la final de la Recopa d’Europa que el Mallorca va jugar contra el Lazio, IB3 oferirà un programa especial elaborat per l’equip d’esports que ha aconseguit reunir a alguns dels protagonistes d’aquesta fita europea.

Els jugadors d’aquell equip i l’entrenador Héctor Cúper són els protagonistes d’aquest documental que es podrà veure diumenge a les 21.45 hores i que és un homenatge a un equip que, tot i que no va guanyar el trofeu, va passar a la història aquell 19 de maig del 1999.

A partir d’una trobada, Vicente Engonga, Leo Biagini, Dani García, Paco Sanz, Gustavo Siviero, Chichi Soler, Javier Olaizola, Miquel Soler i Héctor Cúper rememoren tot el que varen viure aquell dia. Testimonis, records i sentiments són alguns dels components d’aquest emotiu treball. A més, un equip d’IB3 ha viatjat a Birmingham per enregistrar imatges d’un estadi, Villa Park, que sempre anirà lligat a la història del Mallorca. També s’han recuperat imatges inèdites d’aquella exitosa temporada.

Va ser la primera i única final europea del Mallorca. Milers de mallorquinistes es desplaçaren cap a Birmingham per animar un equip que finalment no va poder guanyar el tot poderós Lazio. Us convidam a interactuar amb nosaltres a les xarxes socials amb l’etiqueta #SalaBirmingham