X

S’amplia la investigació de l’APB a més departaments

Podem demana a Armengol que aparti del càrrec Joan Gual de Torrella, mentre s'aclareix la seva responsabilitat

26/07/2020

S’amplia la investigació de l’APB a més departaments

La investigació a l’Autoritat Portuària s’amplia a més departaments de la institució. La fiscalia anticorrupció va revisar ahir diversa documentació a la segona planta de la seu de l’organisme, on es troba el departament de Contractació. D’aquesta manera, la revisió d’alguns dels contractes licitats per l’ens s’afegeix a la denúncia sobre les concessions en domini públic portuari.

Mentrestant, la investigació per presumpta corrupció a l’Autoritat Portuària ja té reaccions polítiques. Pel que fa als socis de Govern, Podem demana a Armengol que aparti del càrrec Joan Gual de Torrella, mentre s’aclareix la seva responsabilitat. Per Més encara és prest per demanar dimissions però adverteixen que no acceptaran una doble vara d’amidar.

Des de l’oposició, Ciutadans i Partit Popular reclamen a Francina Armengol que prengui mesures i lamenten que la institució ja s’ha vist perjudicada. La consellera Patricia Gómez apel·la a la presumpció d’innocència però afirma que no hi ha tolerància amb els casos de corrupció.


El president de l’Autoritat Portuària, Gual de Torrella, s’acull al seu dret a no declarar
En llibertat amb càrrecs els cinc directius de l’Autoritat Portuària
L’ombra de la corrupció torna a planar sobre l’Autoritat Portuària

26/07/2020

Comentaris:

(*) Camps obligatoris

EL MÉS LLEGIT