SANT+ANTONI+2020%3A+Viu+la+festa+amb+IB3

15 01 2020

SANT ANTONI 2020: Viu la festa amb IB3

  • A més de les retransmissions especials dels grans actes de Manacor, sa Pobla, Muro, Artà i Pollença, els programes en directe faran connexions a tots els punts de la festa
  • El Cinc dies farà un programa especial dijous a partir de les 23 h per recollir tot el que hagi succeït durant el capvespre
  • Enguany es podran seguir les senyals íntegres de les completes de Manacor i d’Artà en reproducció en continu

Sant Antoni és una de les festes més arrelades a les Illes Balears i per aquest motiu IB3 ha preparat una programació especial a totes les seves plataformes, per donar cabuda a tots els actes i cerimonials que es fan arreu de les Illes.

La part central de la festa a Artà, sa Pobla i Manacor es podrà visualitzar el dijous 16 amb quasi tres hores de retransmissió en directe en què es podran veure les completes i el piromusical de sa Pobla. El dia de Sant Antoni, les tradicionals beneïdes de Muro i el Pi de Ternelles de Pollença completaran les retransmissions especials.

Però, a més, tots els programes en directe d’IB3 faran connexions amb els diferents punts de les Illes es duguin a terme actes de la festa.

El dissabte de Sant Antoni arrencarà ja a les 9 del matí amb una edició especial de Els Dematins i el primer ball d’Artà. A partir d’aquí, Manacor, Artà, Alaró, Sant Llorenç, Muro, sa Pobla, Alcúdia, Pollença, Algaida, ses Salines, seran centre d’atenció als programes Illes i Pobles, Cinc Dies i Informatius, a IB3 Televisió i a Al Dia i Múltiplex, a IB3 ràdio.

El vespre, a IB3 Televisió, el programa Cinc Dies farà una edició especial a partir de les 23 h per recollir tot el que hagi succeït el capvespre, a més de copsar l’ambient als foguerons d’arreu.

El divendres arribarà l’hora de les celebracions a Menorca amb la processó del Tres Tocs que es podrà veure en directe, tant a IB3 televisió com a IB3 ràdio, i les beneïdes de Sant Antoni de Portmany, que es podran seguir dins el programa Illes i Pobles.

Pel que fa a les plataformes digitals, a més de poder connectar-se en directe al senyal d’ IB3 televisió i d’IB3 ràdio a través de la web, enguany es podrà seguir el senyal íntegre de les completes de Manacor i d’Artà através de la web i de xarxes socials.

Per tal d’afavorir la participació, es podrà participar en les retransmissió a través de l’etiqueta#SantAntoniIB3