SANT JOAN A CIUTADELLA
Tota la programació especial

18 06 2019

Un estiu més IB3 s’aboca a les festes de Sant Joan

La retransmissió del Diumenge des Be a IB3 Televisió, IB3.org i Facebook i Twitter dona el sus a la programació especial de l’Ens amb motiu de les festes de Sant Joan de Ciutadella.

IB3 ha preparat una programació especial a televisió, ràdio i web per poder seguir els actes més importants de la festa, que implica prop de 70 persones repartides entre les seus de Menorca i Mallorca. 10 hores de televisió, 7 de ràdio i 14 més a través de les plataformes web i xarxes socials corporatives, un agrupador de continguts exclusius per a usuaris web així com de productes audiovisuals propis: tot això en tant sols 8 dies.

El primer toc del Diumenge des Be serà la primera retransmissió en directe que s’oferirà a través d’IB3 Televisió, IB3.org i perfils corporatius a Facebook i Twitter.
Li seguiran el primer toc i el caragol des Born el dissabte de Sant Joan i el dia gran, els entrenaments del matí, la convidada i els jocs des Pla.

IB3 Ràdio oferirà connexions diàries als seus programes magazín que culminaran divendres amb l’emissió en directe des de la plaça de la Catedral del programa ‘Al Dia’, d’’Els Entusiastes’ i el concert del Dia de la Música, centrat en la música de les festes i de Menorca.

El dissabte 22, s’estrenarà a IB3 Televisió el documental ‘Sant Joan, ahir i avui’, que recull la història de la festa i ens mostrarà com ha evolucionat en el seu, sembla, tradicional protocol.

Tota l’oferta audiovisual s’agruparà en un espai propi de la web i les xarxes socials de l’Ens amb l’etiqueta #SantJoanIB3.

Sant Joan 2019