SEGON EPISODI
Peeeeep!”

Dilluns a les 22.15

Fins a 50.000 persones sintonitzaren en qualque moment amb l’estrena de la 2ª temporada

Dilluns passat es va estrenar la segona temporada de la sèrie Pep assolint un 6.4% de quota, 24.000 espectadors i 47,9% de fidelitat. Una tornada que segueix demostrant l’èxit que aquesta ficció va aconseguir la primera temporada.

En aquesta nova temporada en Pep assumirà la tasca de cuidador de son pare, amb tots els problemes que comporta i amb la sensació que només ell n’és el responsable. En Toni donarà un gir a la seva carrera artística i s’implicarà més amb les atencions cap a son pare, mentre en Josep  haurà d’aprendre a conviure amb la malaltia que continua avançant lentament, tot i que una nova amistat donarà esperança al seu dia a dia. Per altre banda, en Pep haurà d’aclarir els seus sentiments envers na Joana Maria i n’Elena i na Laura farà noves amistats.

Pep està interpretada per Toni Gomila, Miquel Gelabert, Llum Barrera, Judith Diakhate, Joan Miquel Artigues, Caterina Adrover, Núria Hosta, Maria Bauzà i Carles Molinet.

En Pep comença a gaudir de la tranquil·litat que es respira a ca seva des que en Toni i son pare s’han instal·lat a ca en Josep. Tot i així, ben aviat se’n adona que el seu germà no assumeix les seves tasques com caldria. Per altre banda, en Pep és sincer amb na Laura sobre la seva relació amb n’Elena, però no troba el moment per explicar-li la veritat a na Joana Maria. Mentrestant, dos veïnats del poble es veuran involucrats en les vides dels germans Alcover de manera inesperada.

Podreu recuperar aquesta emissió al nostre servei a la carta de la pàgina web, de la nostra App i al canal de YouTube d’IB3. Pep s’emet dilluns a les 22.15 h a la televisió pública de les Illes Balears.

 Pep és una sèrie d’IB3 produïda per Singular i dirigida per Ferran Bex, Juan Ortega i Miquel Verd.

Cançó i videoclip oficial i llista musical a Spotify

Aquesta temporada té la cançó oficial ‘Pep’ del grup Dasouza i amb el videoclip que es va estrenar el passat mes de gener i que podeu recuperar a l’enllaç del canal de YouTube d’IB3:  https://youtu.be/aqU_SHLNneg. També podeu gaudir de la llista de reproducció musical de la sèrie a Spotify: http://bit.ly/PlaylistPep.