MÚLTIPLEX
Setmana especial a l’Atlàntida Film Festival

IB3 Ràdio informa

El magazín d’IB3 Ràdio Múltiplex farà aquesta setmana un seguiment especial de l’Atlàntida Film Festival. Per això, des de dimarts fins al divendres 5 de juliol, entre les 15.00 i les 18.00 hores el programa parlarà, entre altres temes d’actualitat, sobre el festival, acostant als oients tota la informació i entrevistant als protagonistes d’aquest festival de cinema en línia que enguany celebra a Palma la novena edició. 

Passarà pel programa el director britànic i padrí d’aquesta edició Ken Loach, que dimarts rebrà el premi “Masters of cinema” al Castell de Bellver i que aquest dilluns celebra els 50 anys d’una de les seves primeres pel·lícules, ‘KES‘, al CineCiutat. L’entrevista serà dimarts a partir de les 17 hores.

Dimecres, el programa es trasllada a Can Balaguer, una de les seus de l’Atlàntida, per entrevistar Jaume Ripoll, director del festival, i altres protagonistes i membres de l’organització. També es durà a terme una taula rodona de dones cineastes i es parlarà de les sessions de ‘Lucha de ideas‘ amb Joaquin Valdivielso. Aquest dia tota la informació del programa versarà sobre el festival de cinema.

El programa també farà esment a ‘Els ulls s’aturen de créixer’, ‘Darrere l’ombra de Natasha Rambova’ i ‘Ciutat dels morts’, que són les tres peces en les quals ha participat IB3 i que es projectaran a l’Atlàntida.

L’Atlàntida Film Fest és un festival de cinema que combina la programació de films a Internet amb l’exhibició de films a sales físiques a Palma i la programació d’altres esdeveniments de caràcter cultural com concert i xerrades. ‘Els ulls s’aturen de créixer’ i ‘ Darrere l’ombra de Natasha Rambova’ són les dues peces en les quals ha participat d’IB3 i que s’estrenaran en aquesta edició de l’Atlàntida Film Festival. ‘Ciutat dels morts’ és la tercera peça documental coproduïda per IB3 que es projectarà a l’Atlàntida.

Múltiplex és el magazín de l’horabaixa d’IB3 Ràdio que es pot escoltar de dilluns a divendres entre les 15 h i les 18 h. Vos recordam que podeu fer els vostres comentaris al nostre Twitter (@MultiplexIB3) i al correu electrònic: multiplex@ib3radio.com.