Seguiment+massiu+de+la+semifinal+de+la+Copa+del+Rei+a+IB3

EPRTVIB informa

Seguiment massiu de la semifinal de la Copa del Rei a IB3

Més de 170.000 persones passaren per IB3
IB3 assoleix una audiència mitjana del 9,1% de quota durant tot el dia
Líders entre la població jove arreu de les Illes Balears
El minut d’or, a les 23.14 hores, reuní 62.000 espectadors
IB3Notícies Migdia i Esports1, líders a Balears

La programació especial d’IB3 amb motiu de la semifinal de la Copa del Rei entre la Reial Societat i el Reial Mallorca aconsegueix uns excel·lents resultats d’audiència. Durant tot el dia, més de 170.000 persones connectaren amb IB3 en qualque moment de la jornada per seguir l’oferta de la cadena, amb un desplegament especial de la redacció d’esports per oferir tots els detalls de l’expedició mallorquinista abans, durant i després del partit.

La programació especial de la cadena assoleix una audiència mitjana del 9,1% de quota de pantalla durant tot el dia i frega el 18% de quota mitjana durant la tanda de penals que van conduir el Reial Mallorca a la final de la Copa del Rei, a Sevilla, el pròxim 6 d’abril.

La prèvia del partit conduïda per Toni Terrades i Melisa Aliaga amb Pep Lluís Martí i Miquel Àngel Nadal, a partir de les 20.20 hores, aconsegueix un 9,3% de quota. El partit se situa en una mitjana del 14,4% i arriba al 14,8% durant la pròrroga i al 17,9% als penals. El postpartit, amb l’anàlisi i les veus dels protagonistes i les celebracions per la classificació a la final, obté un extraordinari 15,5% de quota mitjana i és líder a les Illes Balears.

El minut d’or de tota la retransmissió esportiva especial va arribar a les 23.14 hores del vespre, a les acaballes de la segona part, amb una punta de share que s’acosta al 20% i als 62.000 espectadors en aquell moment.

IB3 també aconsegueix situar-se com l’opció més vista entre la població més jove. Entre el públic de 13 a 24 anys, IB3 arriba a un 30% de quota; pràcticament una de cada tres persones d’aquesta franja va triar el canal autonòmic per seguir el partit del Mallorca. Entre el públic de 25 a 44 anys, el percentatge de quota se situa en un 20%.

És extraordinari també el seguiment assolit a les poblacions més petites de l’arxipèlag. IB3 obté un 30% de quota en els nuclis de manco de 10.000 habitants.
El desplegament especial de la redacció d’esports d’IB3, amb una vintena de professionals desplaçats a Sant Sebastià entre càmeres, periodistes, productors, realitzadors i comentaristes, aconsegueix també que l’IB3Notícies Migdia i Esports1, fet íntegrament des de la capital donostiarra, siguin líders d’audiència a les Illes Balears en la seva franja.

IB3 serà a Sevilla amb el Reial Mallorca per viure una final històrica.