Setmana d’aniversaris IB3
Gent de la mar, 200 programes, Fred i Calent, 100!

04 06 2019

Aquesta setmana IB3 està d’aniversari! Dues produccions que actualment s’emeten en hora punta a televisió estan de celebració. Es tracta del programa Fred i calent, que arriba als 100 programes, i Gent de la Mar, que celebra els 200 capítols en antena. Ambdues produccions emetran aquesta setmana programes especials en els quals faran referència a l’efemèride.

Fred i Calent és un programa que barreja tradició, modernitat, ciència, alimentació i nutrició. Està conduït pel cuiner Miquel Calent, amb la participació de la comunicadora Marta Simonet i la farmacèutica i nutricionista Fanny Pons. Un programa carregat d’informació útil que entra pels sentits i que es pot veure els dimecres a partir de les 22.10 h. Aquesta setmana Fred i Calent celebra els 100 primers programes anant a la Fira de maig de Campos, sa fira de Ses Vaques. Allà s’endinsarà dins el món de la llet i dels productes làctics.

Amb l’objectiu de mostrar la diversitat que ofereix la costa balear va néixer Gent de la mar. 200 programes més tard, podem assegurar que ha arribat al seu objectiu.
Manolo Barahona i Pedro Carbonell són els presentadors del programa i s’encarreguen de donar a conèixer personatges i històries vinculades d’una manera o altra amb la mar. Han passat pel programa tota classe de personatges, pescadors, mariners i amants de la mar, però amb un denominador comú: l’estimació cap a la mar que ens envolta. Per celebrar les 200 emissions aniran a pescar llagostes al Port d’Alcúdia i després faran una gran fideuada en la qual també participaran n’Ana, en David i alguns dels amics del programa.

Que en puguin celebrar molts més!