Solidaritat i producte local al Summer Pie

El Summer Pie Festival, també aposta pels negocis locals, sostenibles, ecològics i solidaris.

Entrar en el recinte del Summer Pie Festival, a part d’una experiència musical, també serà solidària, ja que, des del primer moment, aquest esdeveniment vol contribuir a la feina desinteressada (i vital per a moltes de persones desfavorides que necessiten ajudes per poder sobreviure) que focalitzen les ONG. Un euro de cada entrada anirà destinat, un altre pic, a Intermon Oxfam per donar suport a les diferents causes que, des d’aquesta entitat, fan de cap a cap d’any, sempre enfocades a combatre la pobresa i la injustícia que la desigualtat d’oportunitats genera a tot el món. 

I unes passes després, per combinar amb la música que soni en directe, trobareu menjar slow-food i cervesa artesanal, que tenen la intenció de potenciar el producte local, de qualitat i de proximitat, que cerca combatre, de tu a tu, la visió globalitzada del negoci gastronòmic. 

De fet, la filosofia musical de Pecan pie quan prepara el Summer Pie, és també la de fer d’altaveu del talent local que queda sempre equiparat amb el que arriba de terres d’enfora: Canadà, el Regne Unit i Austràlia, en l’edició de 2015. 

Una mostra interessant d’aquesta mescla i balancejat de talents internacionals i locals, que segur que es podrà trobar al Summer Pie, està plasmada en forma de disc, a través de les dues edicions dels discos recopilatoris que Pecan Pie edita des de 2012. 

En aquests discs, 2 volums fins ara, hi trobam els músics illencs i els internacionals que han passat per les mans de la productora cultural, jugant a intercanviar-se els papers sonors. Uns fent versions dels altres i al revés. D’aquesta experiència, a la qual s’ha d’afegir el fet que a vegades les bandes locals fan de grup de suport de directe de les internacionals, en surt una fusió de gèneres i un grapada de remescles de qualitat excepcional.

Si teniu l’oportunitat de fer una estona d’streaming, feis clic damunt els enllaços, per confirmar el que vos contam unes línies més amunt.

 Aquest talent, basat en el suport local i acompanyat de visions llunyanes de la música, també és el que mou els programes que seran a Es Baluard prenent el pols del que passi al festival. Recordau que són:  Mediterràdio, i IB3 Música Ràdio Fórmula.