Son and The Holy Ghosts

La banda de Son Mesquida serà la que més novetats musicals durà a l’escenari del festival

Un dels grups que ha col·laborat sovint amb Pecan Pie, bé com a banda de reforç (Eamon McGrath) o bé, en la segona edició del festival (compartint cartell amb Dreaming Spires o Miquel Serra, entre d’altres) serà un dels que més sorpreses musicals puguin aportar als setlists que sentirem en el festival. 

I és que després de dos treballs editats, la formació ja té enllestit el tercer treball, amb gir sonor inclòs, que sota el títol de “1995” promet donar la sorpresa d’un grup que s’està elaborant un camí molt interessant, a través de composicions completes i directes, i amb, cada vegada, més nivell i maduresa musical plena d’experiència. 

Nous temes, aquests, que, de moment, no tenen data de sortida oficial. Només hi ha previst un avançament en forma de senzill, que estarà inclòs en un pròxim disc recopilatori editat per l’Institut d’Estudis Baleàrics que sortirà a finals d’estiu. 

Amb la música americana de teló de fons, Son and the holy ghosts aporta, endemés, una curiosa mescla de pop amb la marca alternativa que està convertint les Illes en un punt neuràlgic en el qual públic provenent de moltes parts del mapa, s’hi fixen sovint en la caça de nous talents. De fet, ells han obert concerts per bandes que ja són tota una confirmació illenca, i no illenca, com L..A. o Vetusta Morla, entre d’altres.