SON MAI
IB3 reforça la seva programació infantil amb l’estrena de la segona temporada

25 05 2021

La sèrie d’animació infantil és una producció pròpia creada per il·lustrador mallorquí Pepmi Garau

Després de l’estrena de la primera temporada de Son Mai el mes d’abril de 2020, la sèrie d’animació creada pel públic infantil i juvenil estrena la segona temporada aquest dissabte 29 de maig. Una producció pròpia d’IB3 creada per l’il·lustrador mallorquí Pemi Garau que s’inclou dins l’espai contenidor de continguts infantils a la programació dels caps de setmanes a les 8 h.

IB3 reforça la seva aposta per la programació infantil amb l’estrena de l segona temporada de Son Mai, una producció creada i realitzada íntegrament a balears.

 

 

L’il·lustrador mallorquí Pepmi Garau, conegut per la seva feina dins el món del còmic i de l’animació tant en 2D com en 3D ja ens va sorprendre amb les aventures de na Miquela i en Gaspar i de tot el món que els envolta a la primera temporada.

Per aquesta segona temporada l’il·lustrador ha batut record creant 6 capítols més en només tres mesos i els ha adaptat a l’actual situació de pandèmia – mascaretes incloses – a les històries del dia a dia dels protagonistes introduint les noves mesures de prevenció a la vida dels infants.

La grip del CONFIT-19, nous personatges com la cenalla xalesta, les festes de Sant Antoni o les xarxes socials com Feixbrut protagonitzaran les històries noves de Son Mai.

Per això, a partir de dissabte na Miquela també durà mascareta per contar les aventures en aquesta nova temporada que es podrà veure sencera al canal de YouTube d’IB3 Júnior: youtube.com/IB3junior. A IB3 Televisió s’estrenaran cada dissabte al matí dos capítols.

Sinopsi

Na Miquela viu diferents aventures  amb el seu amic Gaspar, un gall ben despert,  en un univers molt particular ple de referències a la cultura popular de les Illes. Així, na Miquela haurà de lluitar contra siurells zombis que viuen a la comarca de La quinta forca; invocar a Sa Fada de sa greixonera perquè els tregui de molt d’embolics; desfer les malifetes del Dimoni Cucarell o sobreviure als quadres d’ansietat dels crespells i les panades kawaii.

Son Mai es podrà veure els dissabtes matí a IB3 Televisió, a la carta a la web d’IB3 i al canal infantil de YouTube d’IB3 Júnior.